Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tips laag budget

Tips voor een laag budget

Leven met een krap budget kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig zijn er diverse websites die je tips & tricks geven om kosten te besparen en waarmee je de lekkerste recepten kunt maken met een laag budget.

Gratis online budgetkrant

In de online budgetkrant staan allerlei tips op het gebied van goedkoop aankopen, recepten, kleding(maken) enz. Mogelijk interessant om (gratis) te abonneren op deze online krant en aangereikte tips toe te passen?!

Website boordevol recepten en budgettips

Sasja heeft zelf gebruik gemaakt van de voedselbank en ontdekte dat er behoefte was aan lekkere low budget recepten. Deze plaatste zij op www.basishulp.nl met nog een heleboel budgettips en adressen.

Low budget recepten

Er zijn diverse websites die tips geven hoe je goed en gezond kunt eten met weinig geld. Enkele hiervan tonen recepten waarbij producten zijn gebruikt die klanten bij de voedselbank kregen.

Beautybank

Heb je weinig inkomen en wil je meer op eigen benen staan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je solliciteren maar mis je zelfvertrouwen? Dan kun je terecht bij de Beautybank. Zoals de BeautyBank aangeeft: iedereen heeft het recht om te stralen! Een nieuw kapsel, stylingadvies en aandacht geven net dat extra duwtje om wél die baan te krijgen. Of dat beetje zelfvertrouwen dat nodig is om weer wat onafhankelijker in het leven te staan en voor jezelf op te komen.

Laatste Nieuws

wintercollectief

Wintercollectief groeit: tien voedselproducenten doneren extra producten aan voedselbanken